R-net

Voor alles wat niet in de onderstaande categorieën thuis hoort.

R-net

Berichtdoor Charles » 17 dec 2018 19:10

Uit dit topic
PAV schreef:Roland, ik ben het met je eens dat R-net zinloos is. Zoals R-net nu geïmplementeerd wordt, is het enkel een kleurstelling omdat de lijn aan bepaalde kwaliteitseisen voldoet.
Op de website van treinreiziger staat onder andere te lezen:
Pas in de tweede helft van 2019 zullen de treinen worden opgeknapt en uitgerust worden in R-netkleuren en voorzien van wat extra comfort, zoals USB-aansluitingen. Verwarrend is dat je voor deze R-nettrein wel apart moet omchecken als je bij NS vandaan komt, terwijl dat bij die andere Rnettrein – tussen Gouda en Alpgen aan den Rijn – níet hoeft te doen. En dat de paaltjes op het perrons van de stations in Dordrecht van R-net zijn, kan je slechts uit de kleuren afleiden. Want een logo of iets dergelijks staat er niet op.
Lees hier het hele artikel
Charles
 
Berichten: 686
Geregistreerd: 17 jan 2010 18:59
Woonplaats: Hofstad

Re: R-net

Berichtdoor Charles » 26 dec 2018 11:50

In de amsterdamse regio zag ik op de amstelveenlijn twee gekoppelde metro's rijden. Op zich niets bijzpnders. Echter het betrof een metrostel in de kenmerkende GVB kleuren met als extra opschrift: "Deze metro rijdt op groene stroom Het andere metrostel was voorzien van het R-Net logo, maar in een afwijkende kleur; zilvergrijs met rood :shock:

Er lijkt dus ook daar geen verschil gemaakt te worden tussen de verschillende soorten ov.
Charles
 
Berichten: 686
Geregistreerd: 17 jan 2010 18:59
Woonplaats: Hofstad


Keer terug naar Algemeen

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 4 gasten